pari-parian abrasive Keramik

Short Description:

 Ceramic Abrasive Grains, Code: CA ( SG Abrasive grains)                     White Ceramic Abrasive Grains                                                  Blue Ceramic Abrasive Grains      1.Characters of CA made by sol-gel method CA, produced by sol-gel method, is a kind of sintered abrasive grains. So it is also named as SG abrasive grain.   The crystal dimension is very small, which is only 100–500nm, and it is only less one-percent of common corundum crystal size. A pi...


Detail produk

 Ceramic Abrasive Grains, Code: CA

( SG Abrasive grains)

White ceramica abrasive grainsceramic abrasive grains

                    White Ceramic Abrasive Grains                                                  Blue Ceramic Abrasive Grains 

 

 

1.Characters saka CA digawe dening cara sol-gel

CA, diprodhuksi dening cara sol-gel, jenis pari-parian abrasive sintered. Dadi uga dijenengi minangka SG gandum abrasive. Ukuran kristal cilik, kang mung 100-500nm, lan iku mung kurang siji-persen saka ukuran kristal corundum umum. A Piece saka 46 # gandum ngandhut milyar partikel kristal. Nalika mecah, pari-parian saka tradisional alumina nggabungke electrical dadi warata lan deactive, lan gampang teka mati saka pribadi abrasive wonten ing pasukan mecah. urip layanan sawijining cekak. Nanging, kanggo CA, IE SG pari-parian abrasive, proses nganggo kabeh uga proses poto-sharpening sawijining. Sajrone urip layanan, ing pinggiran anyar mecah cetha nyedhiyakake saya nalika passivating pari-parian Crystal nggoleki teka mati saka pribadi mecah ing pasukan mecah, kang ndadekake pari-parian tansah ing status cetha. Dadi, ing pribadi abrasive digawe dening CA sing saka band urip dawa, kemampuan poto-sharpening apik, efficiency nglereni dhuwur, uga ora kobong workpieces.

Amarga kane bedane, CA nuduhake prabédan ing prilaku pari-parian rengat abrasive. CA nuduhake bebarengan karusakan rengat Crystal, nalika tradisional alumina nggabungke electrical nuduhake karusakan rengat transgranular. Mulane, ing kateguhan saka CA kaping pindho saka sing saka Alumina nggabungke umum.

CA diprodhuksi dening cara sol-gel wis komposisi kimia sing padha lan wangkoting kanggo WFA (White nggabungke Alumina). Amarga struktur microcrystalline sawijining seragam cilik, kateguhan dhuwur lan kinerja Broken cilik, CA bisa digunakake digunakake kanggo mecah saka bahan angel-kanggo-proses kaya baja alat, stainless steel angel, logam campuran baja panas-tahan, etc.

SG abrasive grains

 

 2.Features pribadi abrasive digawe dening CA

(1)  Ing pari-parian sing cetha banget, kang ndadekake wis kapasitas nglereni kuwat, efficiency mecah dhuwur. Bisa digunakake kanggo nglereni gedhe jero, feed roughing, tugas abot lan mecah efficiency dhuwur. Miturut eksprimen, siji proses dipakani bisa tekan 0.3mm utawa liyane, tingkat aman logam luwih saka kaping pindho saka gembong mecah corundum umum.

(2) Good kateguhan, abrasion cilik, lan mecah gembong karo penylametan wangun apik. Kanggo tliti mecah lan wangun mecah, akurasi dimensi luwih lan konsistensi ukuran wangun bisa gampang tak.

(3) kekiatan High lan urip dawa layanan. Iku bisa tekan 5 to10 kaping gembong mecah corundum umum. Frekuensi panggantos Low bisa ngurangi proses tambahan lan downtime, kang ndadekake kondusif kanggo nggunakake kontrol angka mesin otomatis, sadhar produksi otomatis.

(4) Good kinerja poto-sharpening, ora clogging. Bisa tetep kinerja mecah anteng, ngurangi koreksi (mung bab 1/3 saka gembong corundum mecah umum) lan nambah efficiency produksi.

(5) Ing mecah kinerja, CA gembong mecah sing adoh luwih apik tinimbang gembong mecah corundum umum. Kanggo rega, CA akeh luwih murah tinimbang CBN lan mirah abrasives, nalika atose iku padha karo sing saka Alumina nggabungke umum, kang ndadekake ora perlu Alat mecah khusus lan piranti mbeneraké. Dadi wis ora syarat khusus kanggo mecah Alat lan ora kangelan Repairing dibandhingake CBN lan abrasives mirah. Uga wis ora syarat khusus kanggo mecah adi. Dadi, iku gampang kanggo nyebar sing nggunakake.

 

 Komposisi 1.Chemical (Nilai khas):

 Al2O3 (%)  Na2O (%)
 99,22  0,08

 

 2. Index urip

Kapadhetan (g / cm3) Ball Grinding kateguhan Crystal Size
3,90 65,6% 0.15μm

 

 

 

 


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !