FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sing prices Panjenengan?

prices kita kanggo ngganti gumantung sumber lan faktor pasar liyane subyek. Kita bakal ngirim dhaftar rega dianyari sawise perusahaan hubungi kita kanggo informasi luwih.

Aja duwe jumlahe minimal order?

Ya, kita perlu kabeh pesenan internasional duwe jumlahe minimal aktif. Yen sampeyan are looking kanggo resell nanging ing jumlah luwih cilik, disaranake sampeyan mriksa metu situs web kita

Bisa OEM utawa Potongan?

Ya, kita kudu tim ngembangaken kuwat. Produk bisa digawe miturut penjenengan.

Bisa sumber kaca dhokumèntasi cocog?

Ya, kita bisa nyedhiyani dokumentasi paling kalebu Certificates Analysis / kataatan; insurance; Asal, lan dokumen kaca ngendi dibutuhake.

Apa timbal wektu saben?

perlu produk beda diprodhuksi ing wektu produksi beda. umume, massa produksi, mimpin iku 20-45 dina sawise nampa oder ing. Kaping timbal dadi efektif nalika (1) kita wis ditampa simpenan, lan (2) kita kudu disetujoni final kanggo produk. Yen kita timbal kaping ora bisa karo deadline panjenengan, supaya liwat syarat karo sale Panjenengan. Ing kasus kita bakal nyoba kanggo maringi leladen kabutuhan. Ing kasus paling kita bisa nglakoni.

Kowe njamin layang aman saka produk?

Ya, kita tansah nggunakake packaging kaca kualitas dhuwur. Pallets sing tansah digunakake kanggo paling kita prodhuk. packaging Specialist lan syarat packing non-standar bisa uga dikenani pangisian daya tambahan.

Carane bab Fees kapal?

Biaya kapal gumantung cara milih kanggo barangipun. Express biasane paling cepet nanging uga cara paling larang. Miturut seafreight solusi sing paling apik kanggo jumlah amba. Persis tarif barang kita mung bisa menehi yen kita ngerti rincian jumlah, bobot lan cara. Hubungi kita kanggo informasi luwih.

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !