backing plates for flap discs

Short Description:

  1. Product: Glassfibre backing Plate kanggo kanggo nggawe cd tutup Koleksi: Koleksi 27 & Type 29 Warna: Ireng (utawa coklat) Glassfibre: 7 lapisan, (utawa 8, 9, 10; 11; 12 lapisan) Bush: 1 ring logam ( utawa 2 logam dering) Back-dijamin dening kertas ireng, utawa ireng kain non-dirajut. Popular ukuran: 94x16mm 107 × 22.3mm 117 × 22.3mm 141 × 22.3mm 171 × 22.3mm kita uga ngasilaké produk selaras. Yen sampeyan duwe syarat khusus ing label, ukuran, werna (ireng utawa coklat), laye ...


Detail produk

glassfibre-backing-piring-op

 

1. Product: Glassfibre backing Plate kanggo kanggo nggawe cd tutup

Koleksi: Koleksi 27 & Type 29
Warna: Ireng (utawa coklat)
Glassfibre: 7 lapisan, (utawa 8, 9, 10; 11; 12 lapisan)
Bush: (dering utawa 2 metal) 1 ring logam
Back-dijamin dening kertas ireng, utawa ireng non-dirajut kain.
Ukuran Popular:
  94x16mm 
  107 × 22.3mm
  117 × 22.3mm
  141 × 22.3mm
  171 × 22.3mm

kita uga ngasilaké produk selaras. Yen sampeyan duwe syarat khusus ing label, ukuran, werna (ireng utawa coklat), lapisan saka glassfibre (saka 5 kanggo 12), utawi bolongan, utawa fitur liyane, please ora ragu-ragu kanggo marang kita, lan kita bakal nindakake iku kanggo sampeyan.

Size

lapisan

Koleksi

rings Metal

warna

46 x 10mm 6L Koleksi 27 2 Black utawa Brown
54 x 10mm 6L Koleksi 27 2 Black utawa Brown
70 x 16mm 6L Koleksi 27 2 Black utawa Brown
90 x 16mm 7-8L Ketik 27 & ngetik 29 1 utawa 2 Black utawa Brown
94 x 16mm 7-9L Ketik 27 & ngetik 29 1 utawa 2 Black utawa Brown
107 x 22.3mm 7-12L Ketik 27 & ngetik 29 1 utawa 2 Black utawa Brown
117 x 22.3mm 7-12L Ketik 27 & ngetik 29 1 utawa 2 Black utawa Brown
145 x 22.3mm 7-12L Ketik 27 & ngetik 29 1 utawa 2 Black utawa Brown
171 x 22.3mm 7-12L Ketik 27 & ngetik 29 1 utawa 2 Black utawa Brown

ireng-non-dirajut-milihcoklat-piring-optimized

 

 

2. produk: aluminium plate backing kanggo cd tutup

Kanggo nyanggupi saka cd tutup tugas abot, kita uga nyedhiyani aluminium backing plate loro T27 & T29.

aluminium-backing-002 - milih

 

Size

kekandelan

Koleksi

cd tutup kanggo nggawe

83x16mm

2.4mm

T27 & T29

100mm (4 ")
100 × 22.3mm

2.4mm

T27 & T29

115mm (4-1 / 2 ")
111 × 22.3mm

2.4mm

T27 & T29

125mm (5 ")
164 × 22.3mm

2.4mm

T27 & T29

180mm (7 ")

 

3.produk: Nggawe piring plastik kanggo cd tutup

塑料 基板 001QQ 图片 20180222113632-1
 

 

 


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      WhatsApp Online Chat !