tombol pangowahan cepet

Short Description:

    1. Buttons for Quick Change discs Type R, Type P, Type S. As showed as the above picture, for quick change discs, we produce plastic buttons Type R,  Type P & Type S, using nylon material. The annual capacity is 50million pieces in all sizes.; and metal button Type S, with annual output 20 million pieces. Type Size Daimeter Material R-Lock Small 16mm Plastic  –Nylon  Medium  19mm  Plastic –Nylon Large 30mm Plastic  –Nyl...


Detail produk

QQ 图片 20170714095935-1

 

 

1. Tombol kanggo cepet ngganti cd Koleksi R, Koleksi P, Koleksi S.

Minangka nuduhake minangka gambar ndhuwur, kanggo cd pangowahan cepet, kita gawé tombol plastik Tipe R, Koleksi P & Koleksi S, nggunakake bahan nilon. Kapasitas taunan 50million bêsik ing kabeh ukuran .; lan Koleksi tombol logam S, karo output taunan 20 yuta bêsik.

Koleksi

Size

Daimeter

Material

R-Lock

cilik

16mm

plastik -Nylon

 Sedheng

 19mm

 plastik -Nylon

gedhe

30mm

plastik -Nylon

P-Lock

cilik

19mm

plastik -Nylon

Sedheng

23mm

plastik -Nylon

gedhe

30mm

plastik -Nylon

S-Lock

cilik

19mm

plastik -Nylon

gedhe

31mm

plastik -Nylon

 S-Lock

cilik

19mm

Metal

gedhe

29mm

Metal

Biasane, tombol ing werna ireng. Yen sampeyan perlu, kita bisa gawe wong ing werna miturut sarat selaras Panjenengan:

 

2. cepet-Lok backing plastik kanggo cd tutup mini

backing plastik iki piring karo tombol R-Lok utawa S-Lok digunakake kanggo nggawe cd tutup mini:

ukuran Popular: 2 "& 3".

d3587a462a0dfeb9a6ca3ec2dd19c693-1IMG_20171028_123044

 

3. Metal Hub kanggo disk serat:

Kita uga bisa nyedhiyani cepet hub pangowahan logam kanggo cd serat vulcanized.

Size

diameter

Utas

1-1 / 2 × 5 / 8-11

38 (mm)

5 / 8-11

 

 


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      WhatsApp Online Chat !