cd pangowahan Non-woven cepet

Short Description:

 (coarse)  (medium)  (very fine)   Surface conditioning discs, made of tough non-woven abrasive materials with aluminum oxide grains, are excellent for your surface preparation work of grinding, deburring, and finishing. It perform well in wide applications for metal working, paint preperation, coating & corrosion removal. With quick lock buttons type R, this discs offer quick and easy disc change-out for multi-step finishing processes.   Size Grade Button  2” (coarse)  ...


Detail produk

Cepet ngganti cd 005coarse (coarse)

Cepet ngganti cd 006-medium (medium)

Ganti cd cepet 007very nggoleki (very fine)

 

Lumahing kahanan cd, digawe saka bahan abrasive angel non-dirajut karo pari-parian aluminium oxide, banget kanggo lumahing Panjenengan preparation karya mecah, deburring, lan pagawean pungkasan. Iku nindakake uga ing aplikasi sudhut kanggo digunakake logam, Paint preperation, nutupi & aman karat. Kanthi tombol kunci cepet jinis R, cd offer cepet lan gampang disk pangowahan-metu kanggo pangolahan pagawean multi-langkah.

 

Size grade Button 
2 " (Coarse)  R-Lok
(Medium)  R-Lok
(Banget nggoleki)  R-Lok
3 "   (Coarse)  R-Lok
 (Medium)  R-Lok
 (Banget nggoleki)  R-Lok
4.5 "  (Coarse)  Ora tombol, nganggo sistem pancing-loop.
(Medium)  Ora tombol, nganggo sistem pancing-loop.
 (Banget nggoleki)  Ora tombol, nganggo sistem pancing-loop.
5 "   (Coarse)  Ora tombol, nganggo sistem pancing-loop.
 (Medium)  Ora tombol, nganggo sistem pancing-loop.
 (Banget nggoleki)  Ora tombol, nganggo sistem pancing-loop.

 


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      WhatsApp Online Chat !