race grinding wheels

Short Description:

One-side Convex Grinding Wheel (Shape Type 38) Our grinding wheels cover the whole manufacturing process of bearings, such as centerless grinding, inner-outer races grinding, internal grinding,  and grinding bearing ring and rollers.  The wheels can meet all the  strict manufacturing requirements on geometric dimension, stability, extreme high grinding precision, or their high grinding efficiency, noise, etc.,  D (mm) T (mm) P (mm) J (mm) H (mm) 500 16 6 8 350 305 ...


Detail produk

One-side Convex Grinding Wheel (Shape Type 38)

prewangan mecah salinan wheelType 38

gembong mecah kita nutupi proses Manufaktur kabèh arah, kayata mecah centerless, balapan utama-njaba mecah, mecah internal, lan mecah ring prewangan lan rollers. Gembong bisa ketemu kabeh syarat Manufaktur ketat ing ukuran geometris, stabilitas, nemen tliti mecah dhuwur, utawa efficiency mecah sing dhuwur, gangguan, lan sapiturute, 

D (mm)

T (mm)

P (mm)

J (mm)

H (mm)

500

16

6 8

350

305

20

10 13

600

20

8 10

25

13 16

 

 

Straight wheels with round-arc edge: (Type 1F)

2345_image_file_copy_3_副本Type 1-F

Punika recomendation saka mecah gembong kanggo mecah Raceway saka arah 

kanggo mecah ukuran bahan kacepetan
Raceway njaba saka ring utama 01- 500x10x203.2mm SA100L8VM 60m / s
Raceway utama saka njawinipun 250x20x75mm YX- WA60K8VT 45m / s
  250x20x75mm YX- 3SG60J12VP 45m / s
  • Advanced teknologi iketan;
  • Luwih apik kanggo ningkataké akurasi saka mecah;
  • efficiency luwih;
  • Long band urip: 2-3 kaping saka gembong mecah biasa liyane. 

 

.


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      WhatsApp Online Chat !