Неткаен брзо дискови промени

Краток опис:

 (coarse)  (medium)  (very fine)   Surface conditioning discs, made of tough non-woven abrasive materials with aluminum oxide grains, are excellent for your surface preparation work of grinding, deburring, and finishing. It perform well in wide applications for metal working, paint preperation, coating & corrosion removal. With quick lock buttons type R, this discs offer quick and easy disc change-out for multi-step finishing processes.   Size Grade Button  2” (coarse)  ...


детали за производот

Брзо 005coarse Промена на дискови (coarse)

Брза промена на дискови 006-медиум (medium)

Брза промена на дискови 007very ред (very fine)

 

Површинска уред дискови, направени од тешки неткаен абразивни материјали со алуминиум оксид зрна, се одлични за вашата подготовка работата на мелење, deburring, а по завршувањето површина. Тоа се претстави добро во широк апликации за обработка на метал, бои preperation, обложување и отстранување на корозија. Со брзо закопчување копчиња тип R, овој дискови нудат брз и лесен диск промени надвор за процесите завршувањето на мулти-чекор.

 

големина одделение Копче 
2 " (Груб)  R-Lok
(Средно)  R-Lok
(Многу фини)  R-Lok
3 "   (Грубо)  R-Lok
 (Средно)  R-Lok
 (Многу фини)  R-Lok
4.5 "  (Груб)  Нема копче, се користи со кука-циклус систем.
(Средно)  Нема копче, се користи со кука-циклус систем.
 (Многу фини)  Нема копче, се користи со кука-циклус систем.
5 "   (Груб)  Нема копче, се користи со кука-циклус систем.
 (Средно)  Нема копче, се користи со кука-циклус систем.
 (Многу фини)  Нема копче, се користи со кука-циклус систем.

 


  • Претходно:
  • Следно:

  • ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

      WhatsApp Online Chat !