Lëndë gërryese profesionale supplier.Offer produkte të drejtë për bluarje, prerja, dhe lustrim.

Mirë se vini në kompaninë tonë

Rreth nesh

Qingdao Unimyriad Trade Co Ltd kushtoj për të furnizuar Lëndë gërryese për tregjet në mbarë botën në katër seri:

  • Gërryes kokrra;
  • Pajisje për gërryese;
  • Veshura gërryes;
  • Gërryese lidhura ;

 Përvojë të mirë teknike dhe prodhimit do të mbështesë nevojat tuaja profesionale në kohën e duhur dhe me kosto efektive. Bashkëpunojnë me ne sot.   Wide products line provide the most possibility for you to find right one for the demands, whatever it is grinding, cutting, polishing, or deburring, and more. Tell us your requirements, and we shall suggest the best choice for you. We focus on stable quality, competitive prices and responsible service. Customer’s benefit is the most valuable force for our growth. So, win-win concept is always in the minds of our team.

  • bosht-montuar rrota përplasje 003
  • 磨 针 砂轮
  • Rettifica di un ingranaggio con Mola një vite në Ceramica
  • 2008-4-27-004-optd
WhatsApp Online Chat !