super të mëdha rrota cut-off

Përshkrim i shkurtër:

  Super large cut-off wheels(ISO Type 41) This is a new type high-temperature-resistance large Diameter  Cutting Wheel . Features: High-temperature resistance (300-800℃), High rotary speed (100m/s), and Large diameter (1000mm-1600mm). It is used in modern steel enterprise for on-line fixed-length cutting when producing linear material (such as ф20-500mm round steel, square steel, etc.). It has the characters of higher cutting efficiency and higher balance performance. ...


Detail Product

mmexport1520434789910 -copy

mmexport1520434782917 copy

 

Super large cut-off wheels(ISO Type 41)

shape code 41

This is a new type high-temperature-resistance large Diameter  Cutting Wheel .

Features:

  • rezistencë të lartë temperaturë (300-800 ℃),
  • shpejtësi të lartë rrotulluese (100m / s), dhe
  • diametër të madh (1000mm-1600mm).

Ajo është përdorur në ndërmarrje moderne çelikut për on-line fiks-gjatësi prerje kur prodhimin e materialit lineare (të tilla si çeliku ф20-500mm rrumbullakët, çeliku katror, ​​etj). Ajo ka personazhet e efikasitet më të lartë prerjes dhe performancë më të lartë të bilancit. Ajo mund të plotësojnë kërkesat e kushteve automatike të prodhimit, përmirësimin e efikasitetit në masë të madhe, kur prerja të gjitha llojet e çelikut të profilit.

      Size kryesore                                                                                                             

D (mm)

T (mm)

H (mm)

1000-1100

12

100

1250

13 14

127 230 152,4

1550

16 18

152,4 230,2 280

1600

16 18

152,4 230,2 280

large cut-off wheel-1

 • Previous:
 • Next:

 • produkteve të përafërta

   WhatsApp Online Chat !