rrota e prerjes precision

Përshkrim i shkurtër:

  Precision cutting wheels, resin bonded, Super thin : This kind of cut-off wheels do not have any fibre glass reinforcing material. Different from conventional cut-off wheels, it is produced in sepcial technology. The product is used for precise cutting on pipes and tubes of stainless steel, bowden cable,  molybdenum rod, tungsten rod,  or other non-ferrous metals. Applications Burr free, wet or dry cutting of: Hypodermic needles; Metal tubes; bowden cables; Ejector pins Magnets Metallur...


Detail Product

super hollë rrota cut-off 004-1  super-hollë-cut-off-rrota - 1

neddle injektuar nën lëkurëtub çelikuçelik inox tuba-prerë me rrota super të hollë

Rrota Precision prerja, rrëshirë lidhura, Super hollë :

Ky lloj i rrotave të prerë-off nuk kanë asnjë fije qelqi përforcuar materiale. Ndryshe nga rrota konvencionale cut-off, ajo është prodhuar në teknologjinë sepcial. Produkti është përdorur për prerje precize në tuba dhe tuba prej çeliku inox, kabllo Bowden, shufra molibden, tungsten shufra, apo metale të tjera me ngjyra.

Aplikimet

Burr lirë, i lagësht ose thatë prerjen e:

 • gjilpërat hipodermike;
 • tuba metalike;
 • kabllot Bowden;
 • kunjat shtypës
 • magnet
 • marrjen e mostrave metalurgjike, etj

 

Popular Sizes:
       100 x 0.3 x 13.75mm
       150 x 0.4(0.5) x 25.4mm
       180 x 0.4(0.5) x 25.4mm
       200 x 0.8 x 25.4mm
       255 x 0.8 x 31.75mm
  Abrasive grains:
       Micro powder of WA
       Micro powder of SiC
       Grit size: 320#, 400#, 500#, 600#, 800#, 1000#, 1500#, 2000#
        (WA=white fised alumina);
       (SiC=green Silicon Carbide).

Sizes

 • varg diametër: 70mm- 255 mm
 • varg trashësi: 0.3 mm - 2.0 mm
 • Toleranca Trashësia: toleranca Standard: +/- 0.05 mm (0,002 ")
 • Tolerancat e veçanta Trashësia në dispozicion sipas kërkesës.

 

SSL25240

 

 


 • Previous:
 • Next:

 • produkteve të përafërta

  WhatsApp Online Chat !