Jo të endura disqe ndryshim të shpejtë

Përshkrim i shkurtër:

 (coarse)  (medium)  (very fine)   Surface conditioning discs, made of tough non-woven abrasive materials with aluminum oxide grains, are excellent for your surface preparation work of grinding, deburring, and finishing. It perform well in wide applications for metal working, paint preperation, coating & corrosion removal. With quick lock buttons type R, this discs offer quick and easy disc change-out for multi-step finishing processes.   Size Grade Button  2” (coarse)  ...


Detail Product

Quick Change Discs 005coarse (coarse)

Quick Ndryshimi Discs 006-mesme (medium)

Ndryshimi Discs shpejta 007very fine (very fine)

 

Ajer disqe Surface, e bërë nga materiale të vështira jo të endura gërryes me kokrra oksid alumini, janë të shkëlqyera për sipërfaqe punën tuaj përgatitjes së rëndë, deburring, dhe e mbarimit. Është kryer edhe në aplikime të gjerë për punën e metaleve, bojë preperation, Veshje & Shkarkimi korrozioni. Me butona lock shpejtë Type R, kjo Disqet ofrojnë shpejtë dhe të lehtë disk ndryshim-jashtë për proceset multi-hap mbarimit.

 

madhësi Gradë buton 
2 " (Trashë)  R-Lok
(Medium)  R-Lok
(Shumë mirë)  R-Lok
3 "   (Trashë)  R-Lok
 (Medium)  R-Lok
 (Shumë mirë)  R-Lok
4.5 "  (Trashë)  Jo button, të përdorur me sistemin hook-loop.
(Medium)  Jo button, të përdorur me sistemin hook-loop.
 (Shumë mirë)  Jo button, të përdorur me sistemin hook-loop.
5 "   (Trashë)  Jo button, të përdorur me sistemin hook-loop.
 (Medium)  Jo button, të përdorur me sistemin hook-loop.
 (Shumë mirë)  Jo button, të përdorur me sistemin hook-loop.

 


  • Previous:
  • Next:

  • produkteve të përafërta

      WhatsApp Online Chat !