worm gear grinding wheels

Përshkrim i shkurtër:

  Worm gear grinding   We can offer every size of corundum worm gear grinding wheels. Conventionally, these wheels are in WA, SA or PA.  The most up-to-date wheels is made of ceramic abrasive grain (SG abrasive grain.) With low temperature bonding, this advanced grinding wheel get much more excellent performence:   Speed up to 80m/s achievable. Advanced technology of low-temperature bonding V80. Getting high precision on gears. Much more longer grinding life; Excellent shape steadine...


Detail Product

QQ 图片 20180402165635-1worm gear grinding

 

Krimb gear rëndë

worm grinding wheels of SGabrasive grit-1 shape--worm grinding wheel

Ne mund të ofrojmë çdo madhësinë e zmeril rra rrota veshje rëndë. Konvencionale, këto rrota janë në WA, SA apo PA. më up-to-date rrota është bërë e grurit qeramike gërryes (. SG kokërr gërryes) Me lidhjes temperaturë të ulët, kjo rrota avancuar rëndë merrni performence shumë më të shkëlqyer:

 

 • Shpejtësi deri në 80m / s arritshme.
 • teknologji të përparuar e temperaturë të ulët lidhjes V80.
 • Getting saktësi të lartë në ingranazhet.
 • Shumë më tepër më të rëndë jetën;
 • vendosmëri Excellent formë dhe frekuencë më të ulët në salcë;
 • ngrohje të ulët gjeneruar.

 

 Madhësive të pjesshme popullore dhe notat janë të shënuara më poshtë. 

Specifikimi
(Class 1-SA wheels)

Specification (Class 2 -SG wheels)

220x180x90mm -SA80J-V80-75m / s

220x180x90mm -3SG80J-V80-75m / s 

240x230x110mm -SA80J-V80-63m / s

240x230x110mm -3SG80J-V80-63m / s 

275x160x160mm -SA80J-V80-80m / s 

275x160x160mm -3SG80J-V80-80m / s 

275x125x160mm -SA80J-V80-80m / s 

275x125x160mm -3SG80J-V80-80m / s  

280x160x115mm -SA80J-V80-63m / s 

280x160x115mm -3SG80J-V80-63m / s 

300x125x160mm -SA80J-V80-63m / s 

300x125x160mm -3SG80J-V80-63m / s 

300x145x160mm -SA80J-V80-80m / s 

300x145x160mm -3SG80J-V80-80m / s 

350x104x160mm -SA80J-VH-35m / s 

350x104x160mm -3SG80J-VH-35m / s 

400x100x203mm -SA80J-V80-35m / s 

400x100x203mm -3SG80J-V80-35m / s 

 

Your customized demand is also acceptable. Get in touch with us now. We list the general sizes as the following:

D   (mm) T   (mm) H   (mm)
220 180 76.2,    90
240 230 110
250 50 127
275 125 160
300 63,80,100,125,145 160
350 63,84,104,125,150 160
400 84,104, 203
450 80,100,125 203

 

2015072123020524524-120180401-1

 


 • Previous:
 • Next:

 • produkteve të përafërta

   WhatsApp Online Chat !