séréal Abrasive keramik

Pondok Description:

 Ceramic Abrasive Grains, Code: CA ( SG Abrasive grains)                     White Ceramic Abrasive Grains                                                  Blue Ceramic Abrasive Grains      1.Characters of CA made by sol-gel method CA, produced by sol-gel method, is a kind of sintered abrasive grains. So it is also named as SG abrasive grain.   The crystal dimension is very small, which is only 100–500nm, and it is only less one-percent of common corundum crystal size. A pi...


jéntré produk

 Ceramic Abrasive Grains, Code: CA

( SG Abrasive grains)

White ceramica abrasive grainsceramic abrasive grains

                    White Ceramic Abrasive Grains                                                  Blue Ceramic Abrasive Grains 

 

 

1.Characters of CA dijieun ku metoda sol-gél

CA, dihasilkeun ku metoda sol-gél, nyaéta jenis séréal abrasive sintered. Ku kituna eta oge ngaranna jadi SG sisikian abrasive. Dimensi kristal leutik pisan, nu ukur 100-500nm, sarta éta ngan kirang hiji-persén ukuranana kristal corundum umum. A sapotong 46 # sisikian ngandung milyaran partikel kristal. Nalika grinding, anu séréal tradisional alumina datar listrik jadi datar tur deactive, sarta gampang datangna kaluar tina parabot abrasive handapeun gaya grinding. hirup jasa nyaeta pondok. Najan kitu, pikeun CA, nyaéta SG séréal abrasive, prosés maké sakabéh oge proses timer Asah na. Salila hirup jasa anak, ujung anyar grinding seukeut ngungkabkeun terus nalika passivating séréal kristal rupa datangna kaluar tina parabot grinding handapeun gaya grinding, nu ngajadikeun séréal salawasna dina status seukeut. Jadi, parabot abrasive dijieun ku CA anu sahiji band hirup lila, pangabisa timer Asah alus, efisiensi motong tinggi, kitu ogé teu ngaduruk workpieces.

Alatan mikrostruktur béda anak, CA nembongkeun bédana dina kabiasaan séréal narekahan abrasive. CA nembongkeun sapanjang karuksakan narekahan kristal, bari tradisional alumina datar listrik nembongkeun ruksakna narekahan transgranular. Ku alatan éta, kateguhan of CA nya dua kali ti nu ti alumina datar umum.

CA dihasilkeun ku metoda sol-gél boga komposisi kimia nu sarupa jeung teu karasa jeung WFA (White datar alumina). Alatan struktur microcrystalline na seragam leutik, kateguhan tinggi jeung kinerja rusak leutik, CA bisa loba dipaké pikeun grinding bahan susah-to-prosés kawas waja alat, stainless steel tangguh, baja alloy panas-tahan, jeung sajabana

SG abrasive grains

 

 2.Features tina parabot abrasive dijieun ku CA

(1)  The séréal pisan seukeut, nu ngajadikeun eta boga kapasitas motong kuat, efisiensi grinding tinggi. Ieu bisa dipaké pikeun motong badag jero, feed roughing, tugas beurat jeung grinding efisiensi tinggi. Numutkeun percobaan, tunggal prosés dahar bisa ngahontal 0.3mm atawa leuwih, laju ngaleupaskeun logam téh leuwih ti dua kali tina roda grinding corundum umum.

(2) Good kateguhan, abrasion leutik, sarta grinding roda jeung ingetan bentukna alus. Pikeun precision grinding jeung formulir grinding, akurasi dimensi luhur jeung konsistensi ukuran bentuk bisa gampang ngagaduhan.

(3) durability High tur hirup layanan panjang. Bisa ngahontal 5 to10 kali tina roda grinding corundum umum. Frékuénsi ngagantian low bisa ngurangan waktu pengolahan bantu sarta downtime, anu ngajadikeun eta kondusif kana pamakéan kontrol numeris mesin otomatis, merealisasikan produksi otomatis.

(4) Good kinerja timer Asah, moal clogging. Bisa neundeun kinerja grinding ajeg, ngurangan koreksi (ukur ngeunaan 1/3 tina roda corundum grinding umum) jeung ningkatkeun efisiensi produksi.

(5) Dina grinding kinerja, CA roda grinding téh jauh leuwih hade tinimbang roda grinding corundum umum. Pikeun harga, CA leuwih handap ti CBN sarta inten abrasives, bari kateuasanana sarua jeung nu ti alumina datar umum, anu ngajadikeun eta teu kedah equipments grinding husus jeung alat koréksi. Sahingga teu mibanda syarat husus pikeun grinding equipments tur euweuh kasusah repairing dibandingkeun CBN na abrasives inten. Ogé boga sarat husus pikeun grinding cairan. Ku kituna, éta Gampang nyebarkeun pamakéan éta.

 

 Komposisi 1.Chemical (nilai has):

 Al2O3 (%)  Na2O (%)
 99,22  0,08

 

 2. Index fisik:

kapadetan (g / cm3) Bola grinding kateguhan kristal Ukuran
3,90 65,6% 0.15μm

 

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !