depresi roda puseur grinding

Pondok Description:

    Depressed center grinding wheels.   (Type 27) High speed depressed center grinding wheels are resin bonded grinding tool.  reinforcement of fibre glass  is inserted in the middle, so this grinding wheel can bear high tensil strength. Application: widle used for refining welding joints, deburring, as well as for dressing metal surface defects in the fileds of automobile, ship-building, machinery, metallurgy and construction industry, etc. With Abrasive grain A (brown fused alumina)...


jéntré produk

depressed center grinding wheels - acuteabrasives 

 

Depressed center grinding wheels.   (Type 27)

type 27

speed tinggi depresi roda puseur grinding anu résin kabeungkeut grinding alat. tulangan serat gelas diselapkeun di tengah, jadi kabayang grinding ieu bisa tega kakuatan tensil tinggi.

Aplikasi: widle dipaké pikeun mendi pemurnian patri, deburring, kitu ogé pikeun ganti defects beungeut logam di fileds tina mobil, kapal-wangunan, mesin, metallurgy tur konstruksi industri, jsb

Kalawan Abrasive sisikian A (coklat datar alumina) : alus keur grinding logam umum.

Kalawan Abrasive sisikian WA (White datar alumina): alus keur grinding baja stailess.

Kalawan abrasive sisikian SiC (Silicon carbide): alus keur grinding gelas, batu, nonmetal, atawa sababaraha logam lemes.

 

ukuran   Speed ​​(m / s) Speed ​​(rpm)
100x4x16mm 80m / s 15200
100×6 (or 3)x16mm 80m / s 15200
115×6(or 3)x22mm 80m / s 13300
125×6(or 3)x22mm 80m / s 12200
150×6(or 3)x22mm 80m / s 10200
180×6(or 3)x22mm 80m / s 8500
230×6(or 3)x22mm 80m / s 6600

DSC00449-1DSC00448-depresi roda-1

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat !