FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon harga anjeun?

harga kami anu ngarobih gumantung suplai jeung faktor pasar sejenna matuh. Urang bakal dikirim anjeun hiji daftar harga diropéa sanggeus perusahaan ngahubungan ngémbarkeun salajengna.

Dupi anjeun gaduh kuantitas minimum urutan?

Sumuhun, urang merlukeun sagala pesenan internasional boga kuantitas urutan minimum lumangsung. Upami Anjeun keur néangan ka resell tapi dina jumlah anu leuwih leutik, urang nyarankeun Anjeun pariksa kaluar ramatloka kami

Dupi anjeun OEM atanapi ODM?

Sumuhun, urang gaduh tim ngembang kuat. Produk bisa dijieun nurutkeun kahayang anjeun.

Dupi anjeun nyadiakeun dokuméntasi relevan?

Sumuhun, urang tiasa nyadiakeun dokuméntasi paling kaasup Sértipikat of Analisis / Conformance; asuransi; Asal, sarta dokumén ékspor lianna dimana diperlukeun.

What is the nuju waktu average?

kedah produk béda dihasilkeun dina jaman produksi béda. umum, pikeun produksi masal, anu waktos kalungguhan téh 20-45 poé sanggeus narima oder nu. The kali kalungguhan jadi éféktif nalika (1) kami geus narima titipan anjeun, sarta (2) urang kudu persetujuan final anjeun produk Anjeun. Mun urang kalungguhan kali ulah digawekeun ku deadline anjeun, mangga balik leuwih sasuai ka nu Anjeun sareng diobral Anjeun. Dina sagala perkara urang cobaan pikeun nampung kaperluan Anjeun. Dina kalolobaan kasus kami bisa ngalakukeunana.

Anjeun ngajamin pangiriman aman tur aman produk?

Sumuhun, urang salawasna make kemasan ékspor kualitas luhur. Pallets sok dipaké pikeun kalolobaan produk urang. bungkusan spesialis sarta sarat packing non-standar bisa dibebankeun hiji muatan tambahan.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih meunang barang. Express nyaéta normal paling quickest tapi ogé cara paling mahal. Ku seafreight ngarupakeun solusi pangalusna pikeun jumlahna badag. Persis ongkos angkutan barang urang ukur tiasa masihan anjeun lamun urang terang wincik jumlah, beurat na jalan. Mangga wartosan ngémbarkeun salajengna.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !