backing plates for flap discs

Pondok Description:

  1. Produk: Glassfibre Nyieun Lempeng pikeun pikeun nyieun Cakram panutup Tipe: Type 27 & Tipe 29 Warna: Hideung (atawa coklat) Glassfibre: 7 lapisan, (atawa 8; 9; 10; 11; 12 lapisan) Bush: 1 ring logam ( atanapi 2 logam cingcin) Balik-katutupan ku kertas hideung, atawa hideung lawon non-anyaman. Populér ukuran: 94x16mm 107 × 22.3mm 117 × 22.3mm 141 × 22.3mm 171 × 22.3mm kami ogé ngahasilkeun produk ngaropéa. Mun anjeun ngagaduhan syarat husus dina labél, ukuran, warna (hideung atawa coklat), Laye ...


jéntré produk

glassfibre-Nyieun-pelat-op

 

1. Produk: Glassfibre Nyieun Lempeng pikeun pikeun nyieun Cakram panutup

Jenis: tipe 27 & tipe 29
Warna: Hideung (atawa coklat)
Glassfibre: 7 lapisan, (atawa 8; 9; 10; 11; 12 lapisan)
Bush: (cingcin atawa 2 logam) 1 ring logam
Balik-katutupan ku kertas hideung, atanapi black non-anyaman lawon.
Ukuran populér:
  94x16mm 
  107 × 22.3mm
  117 × 22.3mm
  141 × 22.3mm
  171 × 22.3mm

urang ogé ngahasilkeun produk ngaropéa. Mun anjeun ngagaduhan syarat husus dina labél, ukuran, warna (hideung atawa coklat), lapisan glassfibre (ti 5 nepi ka 12), atawa panutup bore, atawa naon baé fitur sejenna, mangga ngan ulah ragu ngabejaan urang, sarta urang wajib ngalakukeun eta pikeun anjeun.

ukuran

lapisan

ngetik

cingcin metal

warna

46 x 10mm 6L Jenis 27 2 Hideung atawa Brown
54 x 10mm 6L Jenis 27 2 Hideung atawa Brown
70 x 16mm 6L Jenis 27 2 Hideung atawa Brown
90 x 16mm 7-8L Ketik 27 & ngetik 29 1 atanapi 2 Hideung atawa Brown
94 x 16mm 7-9L Ketik 27 & ngetik 29 1 atanapi 2 Hideung atawa Brown
107 x 22.3mm 7-12L Ketik 27 & ngetik 29 1 atanapi 2 Hideung atawa Brown
117 x 22.3mm 7-12L Ketik 27 & ngetik 29 1 atanapi 2 Hideung atawa Brown
145 x 22.3mm 7-12L Ketik 27 & ngetik 29 1 atanapi 2 Hideung atawa Brown
171 x 22.3mm 7-12L Ketik 27 & ngetik 29 1 atanapi 2 Hideung atawa Brown

hideung-non-anyaman-milihcoklat-pelat-dioptimalkeun

 

 

2. produk: aluminium plat Nyieun pikeun Cakram panutup

Papanggih paménta anjeun Cakram panutup tugas beurat, urang ogé nyadiakeun aluminium Nyieun plat duanana T27 & T29.

aluminium-Nyieun-002 - milih

 

ukuran

kakandeleun

ngetik

Cakram panutup sangkan

83x16mm

2.4mm

T27 & T29

100mm (4 ")
100 × 22.3mm

2.4mm

T27 & T29

115mm (4-1 / 2 ")
111 × 22.3mm

2.4mm

T27 & T29

125mm (5 ")
164 × 22.3mm

2.4mm

T27 & T29

180mm (7 ")

 

3.produk: Nyieun pelat palastik pikeun Cakram panutup

塑料 基板 001QQ 图片 20180222113632-1
 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat !