tombol robah gancang

Pondok Description:

    1. Buttons for Quick Change discs Type R, Type P, Type S. As showed as the above picture, for quick change discs, we produce plastic buttons Type R,  Type P & Type S, using nylon material. The annual capacity is 50million pieces in all sizes.; and metal button Type S, with annual output 20 million pieces. Type Size Daimeter Material R-Lock Small 16mm Plastic  –Nylon  Medium  19mm  Plastic –Nylon Large 30mm Plastic  –Nyl...


jéntré produk

QQ 图片 20170714095935-1

 

 

1. Kancing pikeun Gancang Robah Cakram Tipe R, Tipe P, Tipe S.

Salaku némbongkeun salaku gambar di luhur, pikeun Cakram robah rusuh, urang ngahasilkeun tombol palastik Tipe R, Tipe P & Tipe S, ngagunakeun bahan nilon. Kapasitas taunan nyaéta 50million buah dina sakabéh ukuran .; sarta Tipe tombol logam S, sareng kaluaran taunan 20 juta lembar.

ngetik

ukuran

Daimeter

material

R-konci

Leutik

16mm

palastik -Nylon

 sedeng

 19mm

 palastik -Nylon

gede

30mm

palastik -Nylon

P-konci

Leutik

19mm

palastik -Nylon

sedeng

23mm

palastik -Nylon

gede

30mm

palastik -Nylon

S-konci

Leutik

19mm

palastik -Nylon

 sedeng

 24mm

 palastik -Nylon

gede

31mm

palastik -Nylon

 S-konci

leutik

19mm

logam

Medium 

22mm 

logam

gede

29mm

logam

Lolobana, anu tombol nu di warna hideung. Lamun anjeun butuh, urang tiasa ngadamel aranjeunna dina warna béda nurutkeun sarat ngaropéa anjeun:

 

2. Gancang-Lok Nyieun palastik pikeun Cakram panutup mini

Nyieun plastik ieu piring jeung tombol R-Lok atawa S-Lok dipaké pikeun nyieun Cakram panutup mini:

Ukuran populér: 2 "& 3".

d3587a462a0dfeb9a6ca3ec2dd19c693-1IMG_20171028_123044

 

3. Holders for quick change discs:

 

We also provide the holders for your quick change discs and the mini flap discs:

holders

  • Thread of both type R and  type S are available.
  • 1/4″ shank makes this unit compatible with power drills, grinders, and many other power tools.
  • Great for sanding, polishing, conditioning/preparation;
  • 1-7/8″ diameter head, 1-1/2″ long shank, 2-3/8″ overall length。

 

ukuran

Diameter

ngetik

1”

24mm

R-lok, S-lok

1-1/2”

32mm

R-lok, S-lok

2 "

45mm

R-lok, S-lok

3 "

68mm

R-lok, S-lok

 

 

 

4. Metal Hub for fibre disc:

Urang ogé bisa nyadiakeun gancang hub robah logam pikeun Cakram serat vulcanized.

ukuran

Diameter

benang

1-1 / 2 × 5 / 8-11

38 (mm)

5 / 8-11

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat !