tombol robah gancang

Pondok Description:

    1. Buttons for Quick Change discs Type R, Type P, Type S. As showed as the above picture, for quick change discs, we produce plastic buttons Type R,  Type P & Type S, using nylon material. The annual capacity is 50million pieces in all sizes.; and metal button Type S, with annual output 20 million pieces. Type Size Daimeter Material R-Lock Small 16mm Plastic  –Nylon  Medium  19mm  Plastic –Nylon Large 30mm Plastic  –Nyl...


jéntré produk

QQ 图片 20170714095935-1

 

 

1. Kancing pikeun Gancang Robah Cakram Tipe R, Tipe P, Tipe S.

Salaku némbongkeun salaku gambar di luhur, pikeun Cakram robah rusuh, urang ngahasilkeun tombol palastik Tipe R, Tipe P & Tipe S, ngagunakeun bahan nilon. Kapasitas taunan nyaéta 50million buah dina sakabéh ukuran .; sarta Tipe tombol logam S, sareng kaluaran taunan 20 juta lembar.

ngetik

ukuran

Daimeter

material

R-konci

Leutik

16mm

palastik -Nylon

 sedeng

 19mm

 palastik -Nylon

gede

30mm

palastik -Nylon

P-konci

Leutik

19mm

palastik -Nylon

sedeng

23mm

palastik -Nylon

gede

30mm

palastik -Nylon

S-konci

Leutik

19mm

palastik -Nylon

gede

31mm

palastik -Nylon

 S-konci

leutik

19mm

logam

gede

29mm

logam

Lolobana, anu tombol nu di warna hideung. Lamun anjeun butuh, urang tiasa ngadamel aranjeunna dina warna béda nurutkeun sarat ngaropéa anjeun:

 

2. Gancang-Lok Nyieun palastik pikeun Cakram panutup mini

Nyieun plastik ieu piring jeung tombol R-Lok atawa S-Lok dipaké pikeun nyieun Cakram panutup mini:

Ukuran populér: 2 "& 3".

d3587a462a0dfeb9a6ca3ec2dd19c693-1IMG_20171028_123044

 

3. Metal Hub pikeun disc serat:

Urang ogé bisa nyadiakeun gancang hub robah logam pikeun Cakram serat vulcanized.

ukuran

Diameter

benang

1-1 / 2 × 5 / 8-11

38 (mm)

5 / 8-11

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat !