Cakram robah non-anyaman rusuh

Pondok Description:

 (coarse)  (medium)  (very fine)   Surface conditioning discs, made of tough non-woven abrasive materials with aluminum oxide grains, are excellent for your surface preparation work of grinding, deburring, and finishing. It perform well in wide applications for metal working, paint preperation, coating & corrosion removal. With quick lock buttons type R, this discs offer quick and easy disc change-out for multi-step finishing processes.   Size Grade Button  2” (coarse)  ...


jéntré produk

Gancang Robah Cakram 005coarse (coarse)

Gancang Robah Cakram 006-sedeng (medium)

Robah Cakram gancang 007very rupa (very fine)

 

Tamansari udar Cakram, dijieunna tina bahan abrasive tangguh non-anyaman kalawan séréal aluminium oksida, nu alus teuing pikeun beungeut Anjeun nyiapkeun karya grinding, deburring, sarta pagawean. Ieu nedunan ogé dina aplikasi lega pikeun kerja logam, cet preperation, palapis & panyabutan korosi. Kalawan tombol konci rusuh tipe R, cakram ieu nawiskeun gancang jeung gampang disc robah-kaluar pikeun prosés pagawean multi-hambalan.

 

ukuran kelas kancing 
2 " (Kasar)  R-Lok
(Medium)  R-Lok
(Pohara halus)  R-Lok
3 "   (Kasar)  R-Lok
 (Medium)  R-Lok
 (Pohara halus)  R-Lok
4.5 "  (Kasar)  Taya tombol, make jeung sistem hook-loop.
(Medium)  Taya tombol, make jeung sistem hook-loop.
 (Pohara halus)  Taya tombol, make jeung sistem hook-loop.
5 "   (Kasar)  Taya tombol, make jeung sistem hook-loop.
 (Medium)  Taya tombol, make jeung sistem hook-loop.
 (Pohara halus)  Taya tombol, make jeung sistem hook-loop.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat !