race grinding wheels

Pondok Description:

One-side Convex Grinding Wheel (Shape Type 38) Our grinding wheels cover the whole manufacturing process of bearings, such as centerless grinding, inner-outer races grinding, internal grinding,  and grinding bearing ring and rollers.  The wheels can meet all the  strict manufacturing requirements on geometric dimension, stability, extreme high grinding precision, or their high grinding efficiency, noise, etc.,  D (mm) T (mm) P (mm) J (mm) H (mm) 500 16 6 8 350 305 ...


jéntré produk

One-side Convex Grinding Wheel (Shape Type 38)

bearing grinding salinan kabayangType 38

roda grinding kami nutupan prosés manufaktur sakabéhna hasil arah, kayaning grinding centerless, ras jero-luar grinding, grinding internal, sarta grinding ring bearing na rollers. Roda bisa minuhan kabéh sarat manufaktur nu ketat dina dimensi geometric, stabilitas, ekstrim precision grinding tinggi, atanapi kekecapan grinding tinggi maranéhanana, noise, jeung sajabana, 

D (mm)

T (mm)

P (mm)

J (mm)

H (mm)

500

16

6 8

350

305

20

10 13

600

20

8 10

25

13 16

 

 

Straight wheels with round-arc edge: (Type 1F)

2345_image_file_copy_3_副本Type 1-F

Di dieu téh recomendation of grinding roda pikeun grinding raceway tina arah 

pikeun grinding ukuran kelas kagancangan
raceway luar cingcin jero 01- 500x10x203.2mm SA100L8VM 60m / s
raceway jero ring luar 250x20x75mm YX- WA60K8VT 45m / s
  250x20x75mm YX- 3SG60J12VP 45m / s
  • téhnologi canggih tina beungkeutan;
  • Hadé pikeun ngaronjatkeun akurasi anjeun grinding;
  • efisiensi luhur;
  • Panjang band hirup: 2-3 kali ti roda grinding biasa lianna. 

 

.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat !