Cakram Velcro na Cakram PSA

Pondok Description:

  Velcro discs and PSA discs    They are fixed on hard rubber plate of pneumatic or electric tools, used for polishing surfaces of wood, primer, metal or stone. Please choose correct type of sandpaper for your particular application. We can also make disc rolls for you.   Abrasive grains:  Brown Fused Alumina (A),  White fused alumina (WA),  or Silicon Carbide (C); Holes:                 no hole, 1 hole, 5 holes,   6 holes, 8 hole, 8+1 holes, etc. Sizes:  Abrasives ...


jéntré produk

 

Cakram Velcro na Cakram PSA 

 

Aranjeunna geus ditangtukeun dina piring karét teuas pakakas pneumatic atawa listrik, dipaké pikeun polishing surfaces tina kai, Primer, logam atanapi batu. Mangga pilih tipe bener sandpaper pikeun aplikasi husus Anjeun.

Urang ogé bisa nyieun disc gulungan pikeun anjeun.

 

Séréal Abrasive: Brown datar alumina (A), Bodas datar alumina (WA),  atanapi Silicon Carbide (C);
Liang: euweuh liang, 1 liang, 5 liang,    6 liang, 8 liang, 8 + 1 liang, jsb
ukuran: 

Abrasives

ukuran

Grit

Aluminium oksida (A atawa WA)

100mm

 A60 # - A2000 #

 WA60 # - WA2000 #

115mm

125mm

150mm

180mm

Hideung Silicon Carbide (C)

100mm

 C60 # --C3000 #

   

115mm

125mm

150mm

180mm

A:  Velcro Discs

mmexport1512547690504-1  velcro-Cakram-1

Velcro_Disc-6-liang

200707270559399-11mmexport1512547681142-1

 

 

Cakram PSA: B

 

Velcro Cakram 001-1 Velcro Cakram 009-1

Velcro Cakram 021-1Velcro Cakram 036-1

timer napel-disc-1

 

Rolls Disc: C:

20130312_153718-1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat !